Cum mă înregistrez


INTRODUCERE

Bine v-am găsit la tutorialul Înscrierii Simulării Examenului de Rezidențiat UMFST - ONLINE!
Platforma care trebuie accesata în vederea înregistrării și participării la examinarea propriu zisa este {TODO LINK} !

INSCRIEREA

Vom iniția înscrierea prin butonul “înregistrare” urmând ca apoi sa completam cu atenție toate câmpurile formularului de înscriere cu datele personale. Tot aici se va selecta proba, limba și specializarea dorita pentru examinare.
Pentru a finaliza înregistrarea trebuie sa bifam aceasta prima căsuța în vederea acceptării termenilor și condițiilor site-ului, iar mai apoi putem bifa următoarea căsuța daca suntem de acord cu supravegherea audio și video din timpul examinării.
Tot ce ne mai rămâne de făcut este sa apăsam butonul “înregistrare” din josul paginii, iar acum dispunem de propriul cont pe platforma Simulării!

ACHIZITIONARE BILET

Următorul pas este desigur achiziționarea biletelor, etapa indispensabilă pentru participarea la examinare.
Prin apăsarea butonului “shop” suntem direcționați către magazinul online care conține doua opțiuni. Putem opta pentru pachetul de doua simulări care garantează participarea la următoarele doua examinări, în valoare de 90 RON, sau putem selecta biletul unic în valoare de 50 RON care ne va permite accesul la simularea din data de 17 MAI.
Plata este valabila atât prin transfer bancar cat și online, direct pe platforma.
Daca optam pentru plata prin transfer bancar, odată ce aceasta a fost efectuata la orice sucursala BT către Liga Studenților din Târgu Mureș, IBAN: RO18BTRL02701205P4937700; Beneficiar: Liga Studenților Târgu Mureș și mențiunea “taxa simulare” plus numele și prenumele participantului; prin selecționarea corespunzătoare a metodei de plata și apăsarea butonului “plătește acum” ni se va afișa pagina plaților acolo unde va trebui sa încărcam o fotografie a dovezi plații.
Daca optam pentru plata online vom fi direcționați către platforma “EuPlătesc” unde putem finaliza achiziția prin completarea datelor cardului personal.

In urma completării tuturor acestor etape, suntem pregătiți pentru SIMULAREA EXAMENULUI DE REZIDENTIAT UMFST ONLINE!

Aceasta pagină nu se poate printa.